Абонирай се за вестник „Стършел“

Опозиция на всяка власт, отпор на всяка тъпота!

В шеги и закачки избутваме и 2019-а година – с две изборни кампании, но само една – абонаментна!

Този път ще изпреварим изборите – абонаментът за “Стършел” започва почти две седмици преди тях – от 15 октомври вече можете да се абонирате във всички пощи. Обещаваме през следващата година вестникът да си е същият – заядлив, бодлив и весел, а като гаранция за това – и цената ще е същата! Както всяка година, имате възможност да се абонирате и в редакцията – всеки работен ден, от 11 до 17 ч.

Тази година освен малкото редакционно намаление на абонамента сме предвидили и друг бонус за нашите читатели – всеки абонат ще може да си закупи книга по избор от изданията на “Стършел” с голяма отстъпка!

Читателите от страната могат да ни изпратят абонаментната сума по банков път (на сметката на „Стършел и половина“ ООД) – BG58UNCR70001519730327, а също и с пощенски запис на редакционния адрес.
Бланката попълвайте така:

И – разбира се, не забравяйте да изпишете точния адрес, на който ще получавате вестника.

Както всяка година, имате възможност да стоплите старините на самотниците от домовете за стари хора, да подкрепите българските читалища, да донесете малко радост на лежащите в болниците – като ги абонирате в рамките на традиционната ни кампания „Помогни му да се засмее”.
Можете да ни посочите избран от Вас дом, читалище или болница, а може и да си изберете от списъка, който редакцията ще Ви предостави.

*********************************

ЕЛЕКТРОНЕН АБОНАМЕНТ

На страницата ни в интернет можете да четете само част от съдържанието на „Стършел“.Пощенските такси правят неприлично скъп абонамента за хартиеното ни издание от чужбина.

Предлагаме на всички възможността да получават навсякъде по света пълното издание на „Стършел“ на електронната си поща.

Хиляди наши сънародници вече ни четат така – даже с малко предимство пред абонатите на хартиеното издание – на компютъра си получавате вестника в сряда вечер – ден преди да се появи по вестникарските павилиони.

Електронният абонамент има и друго предимство – може да бъде направен по всяко време и от всяка точка на света. Той започва да тече от деня на получаване на абонаментната сума, а при изтичането на едногодишния срок, редакцията ще ви напомни учтиво и ще предложи продължаването му.

Заплащането можете да направите както в редакцията (ако сте в България), така и чрез бутона за бърза връзка с PayPal по-долу.

Четете „Стършел“ –
вестника на по-веселата България!

 

Цени

Абонамент за електронно издание: €15 (30 лв). Не пропускайте да посочите адреса, на който да изпращаме абонамента!
Абонамент за хартиено издание за 12 месеца – 40,80 лв. (Валидно е само за България)
Абонамент за хартиено издание за 6 месеца – 20,80 лв. (Валидно е само за България)


Заявка за абонамент за електронното издание

Стъпка 1. Изпратете ни информация за абоната:

Трите имена:Абонаментът е целогодишен и започва да тече от деня на получаването на абонаментната сума.
E-mail адрес:

Стъпка 2. Може да преведете сумата €15 (30 лв) по електронен път чрез PayPal: