НАНОЧАСТИЦИ ЗА ФЕЙСБУК УМНИЦИ

Световната Ковид конспирация най-после срещна достоен отпор! В специално интервю за агенция „Брънч“ световноизвестният д-р Шон Мърфи дава ценни препоръки как да се справим веднъж завинаги с нея.

Известно е, че вирусът се разпространява чрез разпръскване от самолети, маскирани като    пътнически, летящи на голяма височина. Това е очевидно – всички сме виждали белите следи от наночастици, оставащи след тях. До края на миналия век наночастиците са били разпръсквани, за да подчинят човечеството и то да започне да си плаща данъците редовно, а след постигането на тая цел пренастроените наночастици ни заразяват, за да могат фармацевтичните компании да ни продават така наречените ваксини, целящи да ни уморят след шест, максимум дванайсет месеца.

Предпазването е лесно и достъпно за всички – достатъчно е когато сме на открито, да ходим увити в бял чаршаф. След прибиране вкъщи чаршафът да не се изтърсва през прозореца, а да се изпере на температура 60 градуса, за да се деактивират частиците. Гладенето след това е по избор – всеки сам си преценява.

Научно доказани са и страничните ефекти от ваксините. Всички сме виждали как метален предмет, долепен до мястото, където е бодната иглата, се залепва. Това е заради микрочипа, вкаран в тялото ви с цел манипулиране на поведението ви чрез 5G мрежите, проследяването и евентуалното ви превръщане в зомби.

Първото, което трябва да направите, е да предотвратите зомбирането си. Начинът, препоръчван от д-р Мърфи, е лек и приятен – две бири, приети вътрешно през интервал от петнайсет минути, напълно отстраняват опасността. Да сте виждали някога пияно зомби? За по-сигурно – биричките може да се комбинират и с малко твърд алкохол, но не повече от половин кило, за да не се получи обратният ефект.

С намагнитването на тялото процедурата е по-сложна, но също така достъпна – научно доказан факт е, че магнитите имат два полюса. За неутрализирането им просто към зловредния магнит трябва да се приложи друг, с обърнати наопаки полюси. Накиснете в чаша чешмяна вода (хлорирането засилва действието й) намагнитена отвертка в продължение на 12 часа, след което извадете отвертката, за да не се задавите случайно, и изпийте получената магнитна тинктура. Биомагнетизмът изчезва след петнайсетина минути.

Особено препоръчително е това да се прави преди пътуване със самолет – за да не пищят металодетекторите на летището и да не ви карат да си събувате обувките излишно. Не всеки тръгва на път със здрави чорапи!

В отделни случаи се забелязва и енергиен дисбаланс на организма – приложена към мястото на ваксинирането електрическа крушка светва. Няма място за безпокойство – просто я оставете да свети до изтощаване на енергоизточника. Обикновено това продължава от 24 до 36 часа. Единственото неудобство е, че не бива да заспивате, за да не си изпуснете крушката.

Според научно доказани твърдения при вземане на проби от носа често се случва клечката да бръкне в мозъка на тествания. Ако станете жертва на такава манипулация, много важно е да запомните в коя точно ноздра е бил наврян тампонът. Ако е в дясната – застанете на десния си крак и подскочете между единайсет и осемнайсет пъти на него, за да наместите разместените мозъчни гънки. Ако е в лявата – провеждате идентична процедура, само че с другия крак.

Само не обърквайте краката – това може да доведе до допълнителни смущения в мозъчната дейност и до неспособност да приложите правилно препоръчаните по-горе научни методи за справяне с измислената пандемия!

Превод: д-р Белчев

Б.Р. Поради научната му значимост редакцията на „Стършел“ препоръчва текстът да се споделя в социалните мрежи, във форумите, да се тиражира на билбордове пред Парламента, да бъде включван в партийни програми и кандидат-президентски кампании.
Достоверността му е гарантирана!


Подкрепете "Стършел" в мисията ни да съхраним сатиричната литература в новата дигитална епоха като направите онлайн дарение през PayPal:
Споделете: