МЪЖЪТ И ЖЕНАТА ИНТИМНО

СЕВДА, МОЯ ЛЮБОВ!

Ще ви доверя една моя тайна. Фен съм на Севделина Арнаудова, пиарката на Борисов. Но се боя той да не узнае, щото при бившите мутри това се отразява на бъбреците. Може и той да я обича, знае ли човек. Ала все пак ще се осмеля да є пратя един ухажорски мейл. Със сърничка, сърчице или розичка. Няма да ме издаде – знам, че може да пази тайни, още когато циркулираше между Бойко  и Божков.

Преди месец тя отново ни занима с великосветските си познанства. Взе да си чати не с кого да е, а със самия  гръможвержец Иван Гешев – и отново по системата „Ало, Ваньо !”. С него участва /странно като каква/ в правната комисия /парламентът още работеше/. Ала закриването на прокурорските служби не я интересуваше и от нямане какво да прави взе да му праща емотикончета. Изглежда, и на него дебатите не са му били интересни /ти да видиш !/, щото също взе да є връща ухилени човечета. Така си общуваха те като истински  гъсталаци…  но отгде да знаят, че в залата има подлеци ! Един да вземе да издебне Гешев и да му заснеме смартфона, че на всичко отгоре да пусне фотото в клюкарските мрежи. А на опозицията є дай такова мезе – тутакси се заяде. Нещата обаче не свършиха тук. Известното боево братство „Боец” настоя за разследване, с мотива, че е противоправно главен партиец да общува с главен прокурор по начин, издаващ интимна близост и търговия с влияние. Разбира се, преписката заспа в чекмеджетата – кой е луд да разследва прекия си началник! „Бойците” обаче не се примириха и тези дни провериха работата по сигнала. Оказало се, че бил препратен от градската  в районна прокуратура /?/. На която, по техен израз, „правораздаването не надвишавало кражба на велосипед”. Но изненадата стигнала своя връх и своя абсурд. Стартирало проучване не дали Гешев  е постъпил  противоправно… а кой е заснел и разпространил кадъра. Явно, съдилищата ни продължават да работят „с обратна захапка”.  Тоест – бива разследван не героят на сигнала, а неговият автор.

…Случаят ме засяга и мен. Представих си как зложелател прихваща мейла ми до Севдето и го препраща на Борисов ? И той ме подгонва. Ако не видите повече мои дописки – значи  ме е настигнал.

Наско  Мандаджиев


Подкрепете "Стършел" в мисията ни да съхраним сатиричната литература в новата дигитална епоха като направите онлайн дарение през PayPal:
Споделете: