ГОЛЯМ СМЯХ – ГОЛЯМА СМЕТКА

Аристотел е казал някога: Държавите се създават не само хората да живеят заедно, а за да живеят щастливо!” За да изпълни това предназначение, нашата държава полага, трябва да признаем, неимоверни усилия, но да не изброявам!

Все пак, един пример:  Всред нас, влюбените в изобретението на Александър Бел (преносимият му вариант), шестват няколко фирми, една от които носи закачливото име Yettel. Закачките не свършват до тук. Пакостниците изпращат от време на време есемеси, отвориш ли ги и започва смях, а на тебе сметката надебелява! Ако се обадиш на оператор (трябва да подчертая, удивително възпитани и учтиви млади хора!), то той моментално те изключва от системата за закачки! Виж, сметката си остава с „надбавката” – с парите шега не бива! Е, ще си живея някак си без чувство за хумор, но надали ще разбера: операторът може да ме изключи от „веселбата”, но тогава той е този, който ме е включил!

Та така си живеем щастливо, дето се вика, напук на защитниците на потребителите!

Получаваш есемес, отваряш го и сметката ти хоп… сякаш е незабравимата ни  олимпийска шампионка!

Добре, че вече рядко четем на старогръцки…

Вичо БАЛАБАНОВ


Подкрепете "Стършел" в мисията ни да съхраним сатиричната литература в новата дигитална епоха като направите онлайн дарение през PayPal:
Споделете: