Дойде момента за абонамента!

З-з-задават се студовете, задават се снеговете, з-з-задава се зимното дзиндзиркане. Че ще се топлим край печките, радиаторите и казаните с ракия, ще се топлим. Но най-добре стопля добрата дума, добрата шега, добрата усмивка.

От седем десетилетия „Стършел”, вестникът, събрал усмивките на поколения български хумористи и сатирици, всяка седмица подобрява настроението на хиляди българи, а го разваля само на героите си.

Абонамент можете да направите във всяка поща – срещу 40 лева и 80 стотинки ще си осигурите 51 по-весели седмици през 2019-а година!

Можете да се абонирате и направо в редакцията всеки работен ден от 11 до 17 часа и да ползвате малкото намаление – годишният абонамент, направен в редакцията на „Стършел”, е точно 40 лева.

Читателите от страната могат да ни изпратят абонаментната сума по банков път (на сметката на „Стършел и половина” ООД – BG58UNCR70001519730327) или с пощенски запис на редакционния адрес:

София 1000, пл. „Славейков” № 4, в. „Стършел”

За получател посочете Саша Стоилова Савова, не забравяйте да изпишете и точния адрес, на който ще получавате вестника.

Както всяка година, имате възможност да стоплите старините на самотниците от домовете за стари хора, да подкрепите българските читалища, да донесете малко радост на лежащите в болниците – като ги абонирате в рамките на традиционната ни кампания „Помогни му да се засмее”. Можете да ни посочите избран от вас дом, читалище или болница, а може и да си изберете от списъка, който редакцията ще ви предложи.

 

Четете „Стършел”!

Абонирайте се за „Стършел” –

вестника на по-веселата България!


Подкрепете "Стършел" в мисията ни да съхраним сатиричната литература в новата дигитална епоха като направите онлайн дарение през PayPal:
Споделете: