ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ПАДАЩИ КАБИНЕТИ – 2

Сигурно сте забелязали, че всички бели в тази държава стават в сряда – за да не може да ги отрази „Стършел”. Защото се печата в сряда.
Е, и кабинетът ще падне – ако не тази сряда, то в някоя следваща.
Но ние сме подготвени – нашите храбри репортери взеха предварително интервюта от достойните мъже, жертвоготовно свалили правителството (защото иначе се водеха част от него).

Иван Гешев:
Пълен фалшификат!

Веднага след падането на правителството прокуратурата изпрати наблюдаващия прокурор, внимателно охраняван от органите, охраняващи прокуратурата, да извърши обиск в резиденцията на премиера.

Веднага след приключването на оперативно-следствените дейности главният прокурор Иван Гешев даде кратко изявление пред медиите:

– Срещнахме пълно разбиране и съдействие от страна на бившия министър-председател, господин Борисов. На разследващите органи той показа наличните купюри от 500 евро, както и колекцията си от златни кюлчета. Направеното сравнение с разпространяваните из медиите снимки доказа пълно несъответствие със серийните номера на купюрите и кюлчетата от въпросните снимки.

Заключението на прокуратурата е, че въпросните снимки са пълен фалшификат и не могат да бъдат основание за възбуждане на каквито и да е следствени и процесуални действия. Прокуратурата работи с факти, а не с необосновани и клеветнически твърдения!

Благодаря за вниманието и друг път тия глупости ги разправяйте на каскета ми!

(Следва)