ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ПАДАЩИ КАБИНЕТИ – 3

Сигурно сте забелязали, че всички бели в тази държава стават в сряда – за да не може да ги отрази „Стършел”. Защото се печата в сряда.
Е, и кабинетът ще падне – ако не тази сряда, то в някоя следваща.
Но ние сме подготвени – нашите храбри репортери взеха предварително интервюта от достойните мъже, жертвоготовно свалили правителството (защото иначе се водеха част от него).

Красимир Каракачанов:

Едва го изтърпяхме!

Председателят на ВМРО, г-н Каракачанов бе пределно откровен:

– Този период от историята на нашата организация бе определено един от най-тежките в историята є. Исторически ние никога не сме били подпирани до стената по такъв жесток начин. Изтърпяхме историческото унижение, защото сме отговорна пред бъдещето на България политическа сила и защото без нашето участие в управлението сега по улиците щяха да се разхождат бракувани гейове, а към Норвегия щяха да пътуват влакови композиции, пълни с български дечица.

Капката, която преля нашата, иначе исторически бездънна чаша, бе отказът да бъде въведена отново задължителната казарма за подрастващите. Един мъж, който никога не е мил мозайката с четка за зъби, никога няма да стане истински мъж! Ние бяхме готови дори да пожертваме нашия евродепутат, г-н Джамбазки, като го извадим от Европарламента и го вкараме в казармата да си отслужи неотслуженото, но даже този наш исторически компромис не бе приет. Затова ние приехме историческото си решение да оттеглим подкрепата си от това компрометирано управление и излезем в опозиция. Нашата организация ще бъде много по-силна като опозиционна сила, отколкото като коалиционна.

То, ние, кога ли сме били управляващи. Пък и исторически погледнато – кога ли пак ще бъдем…

(Следва)


Подкрепете "Стършел" в мисията ни да съхраним сатиричната литература в новата дигитална епоха като направите онлайн дарение през PayPal:
Споделете: