ПОБЕДА И ПАК ПОБЕДА на първоаприлските избори

Защо не се оправя България? Грешката е на президента Радев. За датата на парламентарните избори той посочи 4ти април. Ако бе избрал 1-ви април, само три дни по-напред, тогава ситуацията щеше да е друга. Посланията на партиите щяха да звучат по друг начин.

Когато Бойко Борисов се обръща към избирателите с:”Работа, работа, работа!” и видиш на априлския календар, че е 1-ви, веднага се сещаш за спалнята и шкафчето – тези пачки с работа ли са спечелени?

Когато Корнелия каже,че има „Визия за България” и датата е 1-ви април, визията й става прозрачна – да се намърда във властта, да уреди с постове и съпартийната олигархия, изгладняла от толкова години опозиция.

Щом Мая Манолова заговори за честни избори, мярваш първоаприлската дата и си припомняш костинбродската афера.

Когато бившият гербер Цветанов, днес „републиканец за България”, вдигне лозунг за „държава с правила” на 1-ви април, на избирателя веднага му идва на ум апартаментът с асансьора и по какво „правило” стана придобиването му.

Когато „войводите” от ВМРО се тупат по тумбаците на 1-ви април, че са свършили много за българите в Македония, как да не се сетиш за амбулантната продажба на документи за български произход…

Светлата дата 1-ви април е най-подходяща за българската политика. На тази дата истините са лъжи – и обратното. На тази дата политиците могат да лъжат без мярка, а ние можем да ги лъжем,че им вярваме. Днешният първоаприлски брой предсказва светлото бъдеще: какво щеше да е то, ако изборите бяха на 1-ви април и ако ги спечелеше някоя от четирите партии и лидери, наредени в челото на социологическите проучвания.

В него ще четете:

  • СтатИквото се запазва ГЕРБ е първа политическа сила – на стр. 2
  • БСП печели, Нинова съставя кабинет – на стр. 3
  • Слави и неговият Народ ще управляват – на стр. 4
  • Патриотите изненадват и поемат властта – на стр. 5

Не разчитайте на интернет – купете си  „Стършел“!

Четете на Първи април и мислете за Четвърти!
Този път имате три дни за размисъл!