Днешната полиция не е вчерашна!

Зарадва ни ГДБОП тая седмица, стопли душиците ни – най-после разбрахме за какво служи тая организация!

Невъзпитани и граждански безотговорни журналисти провокационно решиха да публикуват едни странни документи, в които срещу странното съкращение „кмет ВН” са записани кой знае защо едни хубави числа с много нули, а след това – нахално провокираха въпросната служба със сигнал, че знаят къде ще се унищожат едни други, предполагаме, също толкова странни документи.

Слава Богу, нашата полиция не е вчерашна – отиде на място, изчака въпросните репортери да дойдат да видят как се унищожават доказателства по техните твърдения, тръшна журналистите  в калта, сложи им белезници и ги държа на сигурно място до сутринта.

Само така – с твърда ръка трябва да се действа срещу провокаторите, които опитват да разлюлеят гражданския мир, смутят спокойствието и нарушат  обществения консенсус, че не бива да питаме чия лява ръка в чий десен евроджоб бърка, за да не ни се случи случка.

Е, на едни случката вече се случи. Смее ли друг да попита кои бъркат в левите джобове? Май – не.

Защото ако не друго, поне вече знаем със сигурност – бъркащите могат да спят спокойно, защото тях Нашата полиция ГИ пази!


Подкрепете "Стършел" в мисията ни да съхраним сатиричната литература в новата дигитална епоха като направите онлайн дарение през PayPal:
Споделете: